Vi tilbyder hjælp til vægttab, med kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Mindfulness

Kom til Mindfulness Tirsdage og/eller Torsdage, begge dage kl.14-15.

Alle kan være med, du får en gratis prøvesession og du kan “droppe ind” løbende som det passer dig eller sikre dig en fast plads på et eller begge holde via receptionen direkte, på tlf 86 98 54 35 eller via mail info@hinnerup-fys.dk

Til Mindfulness bliver du guidet ind i dyb ro og afslapning, som hjælper kroppen til at regenerere. På holdet ligger du godt og behageligt, imens du guides i en lang mindfulnessmeditation eller flere korte som glider så let at du næsten ikke opdager skiftet.

Forskningen viser at Mindfulness:

• Reducerer langvarige og kroniske smerter
• Mindsker stress og angst
• Øger livsglæde og velvære
• Forbedrer hukommelse og koncentration
• Mindsker depression
• Styrker selvværd og selvtillid
• Mindsker søvnbesvær
• Beroliger nervesystemet

Din underviser

Din underviser, Ditte, er klinikkens Specialkonsulent, Cand. Mag. Specialiseret i Smerte og Indlæring fra Aarhus Universitet og Certificeret Mentor i Mindfulness. Du er garanteret Mindfulness af høj kvalitet, som det også fremgår af nedenstående udtalelser. Hun har mange års erfaring i at undervise og i at guide kroppen ind i dyb ro og afspænding, samt uddanner såvel sundhedsprofessionelle som private, læs om MSC-Uddannelsen HER. Ditte tilbyder også individuel vejledning i mindfulness, læs mere HER. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Ditte pr. mail ditte@hinnerup-fys.dk 

Prøv en Mindfulnessmeditation af Ditte Pode hjemme i stuen. Fokuseret opmærksomhed, Bodyscan 60 min.), klik her. Visualisering, Giv slip (60 min.), klik her. Kærlig Venlig opmærksomhed, Vågner i natten (25 min), klik her

. . .

Holddeltager med gigtsmerter, angst og depression, fortæller:

“Aldrig i mit liv har jeg følt mig så afslappet. At være med til mindfulness hos Ditte har betydet at jeg har fået en masse ny energi og forøget livskvalitet. Jeg har haft en periode i mit liv hvor jeg har bøvlet med angst og depression, og var sygemeldt en periode. Min gigt (og smerter) blussede op. Ditte formåede at få mig helt ned i kroppen på en meget nænsom og kærlig måde. Jeg fandt helt derind hvor min krop kunne finde ro og balance. Noget af det bedste jeg ved, er at finde fokus med hjælp fra Ditte. Elsker bare at lytte til hendes stemme og forsvinde ind i en tilstand af total afslapning og ro, uden smerter og stress ❤️ Tak for dig, Ditte”

. . .

Holddeltager med kroniske smerter fortæller:

"Som kronisk smertepatient er det et frirum at deltage på mindfulness holdet. Jeg oplever mere ro, livsglæde og smertelindring. Ditte tager ejerskab over rummet, og jeg kan derfor koncentrere mig om mig selv uden krav eller forventninger fra omverdenen. Guidningerne giver mig ro i nervesystemet. For mig er det at deltage på mindfulness holdet hos Ditte, en bevidst selvkærlig handling som Ditte varetager yderst kompetent."

. . .

Holddeltager med kroniske smerter fortæller:

Mindfulness har i flere år været og er forsat den bedste frirum og egenomsorg jeg kan gi mig selv. Ditte er fantastisk. Det mest omfavnende, skønneste menneske. 
At lytte til hendes stemme og hendes guidning gør at jeg oplever en dyb afspænding i kroppen og får mere ro i nervesystemet. Timerne efter deltagelse på mindfulness holdet er altid lysere og med mindre smerter. Som kronisk smertepatient er det virkelig Guld værd ❤️ Tak Ditte 
 
. . .

Tilmelding

Tilmeld dig i receptionen direkte, på tlf 86 98 54 35 eller via mail info@hinnerup-fys.dk

Holdet kan, med fordel, kombineres med Afspænding - Mindfulness med kroppen forrest om torsdagen lige før Mindfulness eller suppleres med Afpænding i Naturen om onsdagen.

Praktisk & Priser

Der er måtter, tæpper og puder til hver holddeltager. Desuden har vi forskellige redskaber der kan støtte og aflaste. Sørg for at medbringe vand og at tage behageligt og løstsiddende tøj på. Det vigtigste er at du gør dig det så behageligt som muligt.

Du kan tilmelde dig en GRATIS prøvegang.

Begge Mindfulnesshold indgår i dit træningsabonnement UDEN at du skal betale ekstra

 

ditte/thumbnail_img_7604.jpg

 

 

Book tid med det samme

bubble