Vi tilbyder hjælp til vægttab, med kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

17. juni 2024

Pr. 1. august 2024, har du mulighed for at få hjælp til dit vægttab med kostvejledning hos Hinnerup Fysioterapi & Træning. 

Hvad er kostvejledning? Kostvejledning er rådgivning om kost, sundhed og livsstil. Det kan give dig nyttig viden om hvilke mad- og drikkevarer, du har brug for, så du kan leve et sundere liv. Formålet er at få et sundere liv og et varigt vægttab ved at bryde de dårlige kost- eller leve vaner.

Vi tilbyder hjælp til dit vægttab med kostvejledning tilpasset dit behov - og har en unik kompetence indenfor koblingen mellem kost og fysisk aktivitet.

Vi vil rådgive, støtte og motivere dig, så du bedst når dine mål med dit vægttab. Kostvejledningen er individuel og tager udgangspunkt i dine kost- og livsstilsvaner, familie- og arbejdsforhold - og naturligvis din træning, for at sikre at vi i samarbejde finder en realistisk vej til den sunde kurs for dig. Du behøver ikke at være fysisk aktiv nu for at få kostvejledning.

Forløbet varetages af Lotte, som er uddannet "Kostvejleder - med speciale i varigt vægttab" hos HdAcademy (Henrik Duer - træningsfysiolog, cand.scient. idræt (humanfysiologisk overbygning) i København). 

Du behøver ikke at være klient hos os i forvejen, og du behøver ikke at bo i Hinnerup eller i Favrskov Kommune. Om du bor i Hinnerup, Hammel, Hadsten, Sabro, Galten eller Trige, står vi gerne til rådighed for at hjælpe dig med at nå i mål med dit vægttab. 

Se mere her

Kontakt receptionen eller skriv til Lotte på lotte@hinnerup-fys.dk for mere info!