Vi tilbyder hjælp til vægttab, med kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Sports- og motionsfysioterapi

Vi ser ofte folk, der enten er startet for hurtigt ud med deres sport, eller som bare ikke har fået opbygget den nødvendige styrke og stabilitet, der skal til. Det kan medføre problemer som gradvist opståede overbelastningsskader, eller akutte skader, samt øge risikoen for at ramme ind i disse senere.

Det samme gør sig gældende ved forkert fodtøj og uhensigtmæssige bevægemønstre, der begge kan være med til at øge risikoen for skader. 

Sådan hjælper vi dig

Ved at have en bred faglig viden på området, sørger vi for at kunne hjælpe dig med dine problemer. Udover behandling af idræts- og sportsskader tilbyder vi bl.a. løbestilsanalyse og tilretning, superviseret træning før og efter operation, skadesforbyggende træning, performance optimering, samt tilpasning og køb af såler. Alt dette i form af enten individuelt tilrettelagt forløb hos os, superviseret hjemmetræning og/eller deltagelse på relevant hold.

Er du interesseret i at høre om vi kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at smide en besked her på siden, eller ringe ind. Du kan også booke tid online hos Kenneth Riis Faurholt eller Rasmus Hede Lundgaard

Book tid med det samme

Book tid med det samme

bubble