Vi tilbyder kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Forsikring

Mange forsikringer giver mulighed for direkte afregning med os, hvilket er smart og tidsbesparende for dig. Det kræver dog, at der er styr på hvad forsikringen dækker, og alt det praktiske omkring afregning. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på nogle forskellige ting. 

Læs videre her, hvis du har en sundhedsforsikring eller en anden forsikring, der skal betale for dine behandlinger, og de forlanger, at afregningen skal ske direkte til dem:

  1. Ved henvendelse til klinikken skal du informere os, hvis din forsikring dækker forløbet. 
  2. Inden første behandling skal godkendelsen fra forsikringen være os i hænde.
  3. Informationen fra forsikringen skal indeholde, hvem der skal afregnes med, forsikrings- eller referencenummer, hvor mange behandlinger samt udløbsdato. 
  4. Sendes som PDF-fil pr. mail til info@hinnerup-fys.dk - nogle forsinkringsselskaber sender direkte til os. Hvis du selv har fået betalingsgarantien på mail, skal du sende den til os. 

Det er desuden vigtigt at huske på:

Hvis du er henvist fra din læge, er du i almindeligt beandlingsforløb, hvor sygesikringen betaler en andel af behandlingen. 

Nogle forsikringer kræver henvisning fra din egen læge, det vil fremgå af din  betalingsgaranti. 

Såfremt din forsikring ikke kan nå at ekspedere sagen før din første behandling, og denne er akut, kan vi godt opstarte behandlingen, men du skal selv betale din andel. Hvis du er henvist fra egen læge, er du stadig berettiget til tilskud fra sygesikringen. 

Hvis antallet af bevilliget behandlinger fra forsikringen ikke dækker, er det muligt at fortsætte forløbet som selvbetaler af din andel. 

Du skal selv være opmærksom på, hvornår din bevilling ophører. Vi kan hjælpe dig med oplysning om antal behandlinger samt afslutningsdatoen.  

DET ER DIG SOM PATIENT DER HAR ANSVARET FOR, AT VI HAR DE RIGTIGE OPLYSNINGER!

Hvad dækkes?

Langt de fleste forsikringsselskaber dækker fysioterapibehandling, især når der foreligger en lægehenvisning. Oftest er der dog begrænsning i antal behandlinger, legemsdel og periode. Ligeledes dækker de oftest kun fysioterapibehandlinger og ikke tillægsbehandlinger såsom akupunktur, laser, shockwave mm.

Hvis du har spørgsmål til dit forsikringsforløb, så vil vi forsøge så godt som muligt at besvare dem. 

Vi glæder os til at se dig. 

Book tid med det samme

bubble