Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Hinnerup Fysioterapi & Træning

Hinnerup Fysioterapi & Træning er en fysioterapeutisk klinik med tilhørende træningscenter og holdsal. Vi har åbent for både patienter og private der har behov for behandling og forebyggelse.
Vi råder over ca. 500 m2 lyse lokaler beliggende i Vibecenteret centralt i Hinnerup, med gode bus- og togforbindelser tæt på. Der er desuden gode gratis parkeringsmuligheder overfor Netto, samt handicapparkering lige ude foran Vibecenteret, lift til kørestolsbrugere ved trappen og handicapvenlige toiletforhold. Klinikken er ejet af fysioterapeuterne Kenneth Fredin Faurholt og Rune Gosmer, og har ligget i Hinnerup i mere end 25 år. Klik her hvis du har brug for vores adresse!

Efter et behandlingsforløb er der ofte brug for genoptræning, og derfor har vi et træningscenter tilknyttet klinikken. Her står et kompetent af hold af fysioterapeuter, fysioterapeut studerende og en personlig træner klar til at hjælpe dig, så du får bedst muligt udbytte af din træning. Træningscenteret er åbent for alle, der ønsker velvære ved at træne og styrke kroppen. Se her hvad træningscentret tilbyder.

Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at du får tilskud til behandlingen, hvis du har en henvisning fra lægen eller sygehuset. Du er dog også velkommen uden henvisning.

 

Vi vil hjælpe dig
til et godt helbred

Kontakt os

Min hverdag har ændret sig meget efter Hinnerup fys' hjælp

I december måned brækkede jeg min hofte, og jeg har gået til genoptræning hos Hinnerup Fysioterapi og Træning i 3 måneder. Jeg kan tydeligt se og mærke fremgang og jeg får tit oplevelsen af, at ”Hold da op, nu kan jeg også det”. I centeret er alle de ting jeg skal bruge. Der er en god stemning blandt medlemmerne, og personalet kender os alle sammen. Det er ligesom at være hjemme, når jeg træner her.

Elin Thørring Vestergaard, 61 år

Flere års god behandling og træning har gjort Hinnerup Fysioterapi til mit andet hjem

Pga. en kronisk muskel-, led- og bindevævssygsom, har jeg gået til fast behandling og træning de sidste 15 år. Jeg har fået et godt forhold til min behandler, og fornemmer at der er en gensidig respekt imellem os. Generelt føler jeg at fagligheden er på et højt niveau og jeg føler mig tryg hernede.

Kirsten Reinholt Thomsen, 52 år

bubble