Vi tilbyder kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Seriøs og moderne fysioterapi

Hos Hinnerup Fysioterapi er vores mål at praktisere seriøs og moderne fysioterapi, der byder på kompetent undersøgelse, behandling, vejledning og genoptræning. Vi arbejder ud fra værdien om at fremme et fysisk aktivt liv, hvor kroppen og bevidstgørelsen om, hvad der tjener kroppen bedst, er i centrum. Vi er 6 fysioterapeuter, der alle kan hjælpe dig videre. Udover vores grunduddannelse, har alle videreuddannet sig indenfor deres felt. Du kan her møde vores medarbejderne.

Klinikken

Hinnerup Fysioterapi & Træning er en forebyggelses- og behandlingsklinik med tilhørende træningscenter og holdsal. Vi råder over ca. 500 m2 lyse lokaler beliggende i Vibecenteret, med gode bus- og togforbindelser tæt på. Der er desuden gode gratis parkeringsmuligheder overfor Netto, samt handicapparkering lige ude foran Vibecenteret. Klinikken er ejet af fysioterapeuterne Kenneth Fredin Faurholt og Rune Gosmer, og har ligget i Hinnerup i 24 år. Klik her hvis du har brug for vores adresse!

Efter et behandlingsforløb er der ofte brug for genoptræning, og derfor har vi et træningscenter tilknyttet klinikken. Her står instruktører og en personlig træner til rådighed, så du får bedst muligt udbytte af din træning. Træningscenteret er åbent for alle, der ønsker velvære ved at træne og styrke kroppen. Se her hvad træningscentret tilbyder.

Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at du får tilskud til behandlingen, hvis du har en henvisning fra lægen eller sygehuset. Du er dog også velkommen uden henvisning.

 

Vi vil hjælpe dig
til et godt helbred

Kontakt os

Et par ord om mit dejlige forløb hos Irene

Efter fem fødsler var min krop på overarbejde, hvilket bl.a. kom til udtryk ved diastase og nedsynkning af underlivet. Jeg har været meget plaget af smerter og andre gener, men efter at have gået på Irenes hold “Hensynstagende Pilates”, fik jeg en ny kontakt til bækkenbund, dybe mavemuskler og min kerne i det hele taget. Jeg er ikke længere plaget af smerter eller diastase. Undervisningen er fyldt med virkelig gode øvelser, som udover at øge kontakt og styrke også beroliger mit nervesystem på en måde, jeg aldrig har oplevet før. “  

Astrid, 43 år

Flere års god behandling og træning har gjort Hinnerup Fysioterapi til mit andet hjem

Pga. en kronisk muskel-, led- og bindevævssygsom, har jeg gået til fast behandling og træning de sidste 15 år. Jeg har fået et godt forhold til min behandler, og fornemmer at der er en gensidig respekt imellem os. Generelt føler jeg at fagligheden er på et højt niveau og jeg føler mig tryg hernede.

Kirsten Reinholt Thomsen, 52 år

bubble