Vi tilbyder kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

 

billeder/billede1-nederst.jpg

SOLEMAIDS®

Hos Hinnerup Fysioterapi & Træning har vi fysioterapeuter med særlig interesse og kompetencer indenfor hælsmerter hos børn. 

Smerterne bag på hælen hos børn og unge mennesker opstår ofte som en belastningsreaktion i vækstzonen og kaldes Morbus Sever's syndrom.

Hvis du klikker på nedenstående link, vil du blive sendt direkte videre til Solemaids hjemmeside, og hyppigst stillede spørgsmål.

https://solemaids.dk/hyppigst-stillede-spoergsmaal/

Stammer hælsmerterne fra Severs syndrom?

Kan du tikke nogle af boksene af? Så er der stor sandsynlighed for, at dit barn har Severs syndrom. Der er to måder at teste dit barn for Severs syndrom.

Solemaids er indlægssåler, der afhjælper hælsmerter som følge af Sever’s syndrom. Sålerne fjerner trykket fra den bagerste del af hælene ved hjælp af en kile, der får hælene til at ”svæve”.

lotte/6_105-768x512.jpg

Med sålerne i skoene undgår barnet at belaste hælene, og smerten i hælene bliver mindre eller forsvinder helt. Med Solemaids i skoene bliver dit barn hurtigt aktivt og kan vende tilbage til sin idræt.

Severs syndrom er den hyppigst stillede diagnose hos børn fra 8-14 år. Solemaids er indlægssåler, der afhjælper hælsmerter hos børn som følge af Severs syndrom.

Sålerne fjerner trykket fra den bagerste del af hælene ved hjælp af en kile, der får hælene til at ”svæve”.

  • 90% har øjeblikkelig effekt
  • 6 ugers returret, hvis dit barn ikke har effekt af sålerne
  • Simpel løsning der lindrer dit barns smerter i hælen
  • Hjulpet mere end 10.000 børn 

Kontakt os, hvis du har brug for sparring og vejledning.

 

Book tid med det samme

bubble