Vi tilbyder kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Kostvejledning

Pr. 1. august 2024, har du mulighed for at få kostvejledning på klinikken. 

Hvad er kostvejledning? Kostvejledning er rådgivning om kost, sundhed og livsstil. Det kan give dig nyttig viden om hvilke mad- og drikkevarer, du har brug for, så du kan leve et sundere liv. Formålet er at få et sundere liv og et varigt vægttab ved at bryde de dårlige kost- eller leve vaner.

Uanset om din målsætning er et vægttab, sundere livsstil, eller mere energi i hverdagen, kan personlig kostvejledning være vejen for dig til et sundere liv.

Vi tilbyder kostvejledning tilpasset dit behov - og har en unik kompetence indenfor koblingen mellem kost og fysisk aktivitet.

Vi vil rådgive, støtte og motivere dig, så du bedst når dine mål. Kostvejledningen er individuel og tager udgangspunkt i dine kost- og livsstilsvaner, familie- og arbejdsforhold - og naturligvis din træning, for at sikre at vi i samarbejde finder en realistisk vej til den sunde kurs for dig. Du behøver ikke at være fysisk aktiv nu for at få kostvejledning.

Forløbet varetages af Lotte, som er uddannet "Kostvejleder - med speciale i varigt vægttab" hos HdAcademy (Henrik Duer - træningsfysiolog, cand.scient. idræt (humanfysiologisk overbygning) i København. 

Der kan være mange årsager til, at opstarte et forløb med kostvejledning. Hver situation er unik og behandles herefter i fortrolighed. 

Interview, mål og vejning

En kostvejledning starter med gennemgang af dine mål, ønsker og forventninger. Vi vil i fællesskab opstille mål for forløbet. Du vil blive målt og vejet, hvor vægt, kropssammensætning (fedtprocent, knogle-, fedt-, og muskelmasse), taljemål og BMI registreres. Herefter vil vi i fællesskab opstille mål for forløbet. Målingen bliver foretaget på en Tanita kropsanalysevægt RD-953. De målte værdier overføres trådløst til Tanita Healthplanet-appen på din telefon, så du selv kan følge med i din udvikling. 

Efter samtalen, vil du modtage en opfølgning på mail med gennemgang af vejledningen og fokuspunkter.

Efter første konsultation, anbefales opfølgende samtaler for fastholdelse og videre arbejde mod målet. Efter første konsultation vil en opfølgning 2-4 uger efter være at foretrække.

Kostanalyse

Du vil op til vejledningen blive bedt om, at registrerer din kost i 3 dage hvorefter denne registreringen analyseres og gennemgås i fælleskab. Udover det, bedes du udfylde et spørgeskema med dine nuværende kost- og levevis, så vi kan lave det helt rette forløb til dig. 

Du vil herefter blive præsenteres for fremtidige kostændringer og det anbefales herefter opfølgende samtaler og målinger fysisk eller pr. telefon/mail. 

En kostvejledning omfatter:

 • Vejning, fedt%, BMI og taljemål 
 • Interview skriftligt og personligt
 • Analyse og gennemgang af 3 dages kostregistrering 
 • Mundlig og skriftlig tilbagemelding af fremtidige kostændringer
 • Løbende opfølgning i de 12 uger 

Udfyld kontakt formularen nederst på siden for mere info. Så vil Lotte kontakte dig snarest muligt. Det er ganske uforpligtende. 

Praktisk

12 ugers forløb med: 

 • 1. gangs konsultation (ca. 60. min) Gratis (normalpris 600,-) inkl. gennemgang af basis træningsprogram i vores træningscenter, hvor du får trænet hele kroppen. 
 • Fri adgang til klinikkens træningscenter i hele perioden (Værdi kr. 747,-)
 • Online (mail eller sms) eller fysisk (ca. 30 min) opfølgning efter behov (ca 4-6 gange)
 • Er du bruger af træningscenteret i forvejen eller har været til konsultation hos en fysioterapeut indenfor de sidste 3 måneder, får du 10% rabat på hele forløbet. Dit træningsabonnement vil blive sat i bero i den periode du får kostvejledning. 
 • Måltidsforslag til hovedmåltider og mellemmåltider
 • 12 ugers træningsprogram målrettet til vægttab og optimal fedt forbrænding. 

PRIS: Prisen er kr. 1.650,- pr. måned i 3 måneder dvs den samlede pris for alle 12 uger er kr. 4.950,- 1. rate betales ved opstart

100% fortrydelsesret indenfor den første uge. 

Udfyld kontakt formularen for mere info - så kontakter Lotte dig snarest muligt. 

Send en besked

Udfyld vores formular. Skriv i kommentarfeltet hvad dine specifikke behov er for hjælp i forbindelse med vægttab, og evt. hvad du har prøvet før, for at tabe dig

Book tid med det samme

bubble