Vi tilbyder hjælp til vægttab, med kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Aetrex fodscanning & såler

Du finder VERDENS FØRENDE FODSCANNER og tilhørende INDLÆGSSÅLER hos Hinnerup Fysioterapi & Træning

FØDDERNE ER DIN KROPS FUNDAMENT og har indflydelse på hele kroppen. Aetrex korrigerer kroppen og giver dig det bedste fundament for bevægelsesfrihed, komfort og forebygger skader. Sålerne er anbefalet af både læger, ortopædiske teknikere og fodplejere.

FODSCANNING

Aetrex's 1.klasses trykpladeteknologi er designet til at fange komplette foddata om dine fødders unikke buedybde og trykpunkter i 3D. Disse data viser hvor du er tilbøjelig til at få ubehag eller smerte. Muligheden, som Dynamic Test giver dig, er en trykganganalyse af dine fødder, inklusive deres tyngdepunkt gennem hele gangcyklussen, med en uovertruffen hastighed på 30 billeder i sekundet.

lotte/istep_pressure.jpg

 

INDLÆGSSÅLER

Hver fod er unik, en sko universal. En indersål udvalgt med nøjagtige scanningsoplysninger fra Aetrex fodscannere gør universalsko skræddersyede og komfortable.

Aetrex indlægssåler sikrer en sund gangart, der passer til foden, giver stabilitet, stødabsorbering, komfort og hjælper med at forebygge problemer. Scanningsoplysningerne registreres i et fodpas, som du får tilsendt på mail, hvor du kan se værdifuld information omkring din gang og dine fødder, og hvilken sål der passer netop til dig.  

Alle såler er produceret med CopperGuard antibakteriel overflade og stødabsorberende Memoryfoam. De er let anvendelige og flytbare mellem såvel sneakers, vandresko og hverdagssko.

Priser

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig for en tid til fodscanning hos en  fysioterapeut. Ønsker du fodanalyse booker vi dig hos  Kenneth Riis Faurholt eller Rune Gosmer.

Er du i et behandlingsforløb hos os, kan din fysioterapeut, lave en undersøgelse og vurdering af dit behov for Aetrex’ måling og indlægssåler.

Når du har udfyldt formularen, vil vi kontakte dig på telefonen. 

Fod scanning 350,-

30 min. undersøgelse vurdering af behov for sål, gennemgang af ganganalyse, gennemgang af belastningsområde, fodtræning og øvelser – Mål: Scanning mht. behov for indlægssål. Tilkøb af sål efter gældende priser.

Fod analyse 600,-

60 min. udvidet konsultation omfattende UE/fod undersøgelse, udvidet fys. test af UE + fod, Aetrex scanning samt ganganalyse som en del af undersøgelsen. 3D scan med gennemgang af fodtype og valg af fodtøj – Mål: Fodundersøgelse – udvidet udredning + træningsprogram. Tilkøb af sål efter gældende priser.

Send forespørgsel

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hinnerup Fysioterapi & Træning I/S

Følg os og se når vi får nye hold, stærke tilbud og gode forebyggende råd til en sund krop

Kig ind og se hvad vi har lagt op indtil nu.

bubble