Vi tilbyder kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Lån og visitering via kommunen

Jeg har efterhånden stiftet bekendtskab med en del patienter der har fået godkendt Balancevesten som et hjælpemiddel via deres visitator/borgerkonsulent. Jeg kan desværre ikke love dig på forhånd, at du får den godkendt som hjælpemiddel af kommunen, men jeg kan tilbyde dig en uforpligtende snak over telefonen på 28 96 55 88. Jeg er gerne behjælpelig med kommunikation og dokumentation til din borgerkonsulent/visitator.

Du kan kontakte din borgerkonsulent/visitator via Borgerservice for at høre om det er muligt at yde tilskud til vesten. Flere kommuner har dækket prisen for vesten til borgere, under § 112 "Bekendtgørelse om hjælp til anskaffelse af hjælpemidler og forbrugsgoder efter serviceloven".

Du har altid muglighed for at bestille en grundig forundersøgelse på 90 minutter, tests og afprøvning af Balancevesten (baseret på resultaterne). Varighed ca. 90 min.

Efter en forundersøgelse og tilpasning af vesten har du mulighed for at leje den i 14. dage. Dette er det bedste grundlag for at afklare hvordan Balancevesten kan hjælpe dig til at blive mere selvhjulpen i dagligdagen.

Skriv til Rune Gosmer her

I nedenstående video kan du se hvordan vesten eksempelvis hjælper Lasse med at holde balancen. Du kan også læse mere om hvordan Balancevesten hjælper Lasse til at blive mere selvhjulpen i dagligdagen ved at klikke på  Balancevesten som hjælpemiddel

Book tid med det samme

bubble