Vi tilbyder hjælp til vægttab, med kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Balancevesten

Et hjælpemiddel til dagligdags udfordringer

Der er ingen tvivl om, at Balancevesten fra BalanceWear® hjælper mange til at blive mere selvhjulpne i dagligdagen. Dog er det vigtigt, at tests bliver nøje udvalgt så de afhjælper den enkeltes udfordringer, samt at vesten tilpasses og justeres individuelt.

Det er VIGTIGT, at få den tilpasset lige nøjagtigt til dine behov hos en fysioterapeut der er certificeret i BalanceWear®. Rune Gosmer, er en af landets førende på området og underviser fysioterapeuter i BalanceWear® - Du er altid velkommen til at kontakte ham for en uforpligtende snak.

Her kan vi finde ud af om det er relevant for dig at bestille en tid til testprøvning hos Rune  eller om vi skal hjælpe dig videre til en certificeret fysioterapeut tættere på dig.

I videoen ser du Lasse med og uden Balancevesten fra BalanceWear® . Han har sclerose og er derfor også udfordret med at udføre almindelige dagligdags gøremål.
Jeg har testet hans balance, tilpasset Balancevesten til ham, testet hans balance igen - og jeg filmede ham med og uden Balancevesten så han ikke bare kunne mærke forskellen, men så vi også kunne se forskellen sammen.

Testene blev nøje udvalgt så de giver mening for Lasse i forhold til hans dagligdag. Altså hvor Balancevesten kan afhjælpe nogle af de udfordringer Lasse oplever hver eneste dag.
Vi testede helt almindelig dagligdags gøremål, som fx:
✔️ Støvsugning
✔️ Løft (Bl.a. køkkengrej)
✔️ Hælde kaffe op
✔️ Samle op fra gulv
✔️ Almindelig gågang med samtale, fx mobiltelefon
✔️ Rotationer med noget i hænderne (fx kander, kopper mm)

Og hvilken tydelig forskel det gør for ham at have Balancevesten på! Som du kan se i videoen så overhaler Lasse faktisk sig selv med vesten på.

Det er en fornøjelse at hjælpe mennesker som Lasse til mere bevægelsesfrihed i dagligdagen - og tænk sig al den energi han sparer på ikke at skulle koncentrere sig om at holde balancen. Energi der kan bruges på så meget andet væsentligt for ham!

 

Skriv til Rune Gosmer her

lotte/charlotte-og-bw-til-fb.png

Charlotte er en af de mange patienter jeg hjælper med Balancevesten.

Hun lever med sclerose og er en ildsjæl, der gør meget for at hjælpe andre med sclerose. Hun har bloggen Fruholmboe.dk og i dette indlæg fra 2017 beskriver hun hvordan vesten gør en forskel i hendes daglige gøremål, både på arbejdet og hjemme. Jeg hjælper løbende med at justere den så den støtter hende bedst muligt.

Det er altid en fornøjelse, at hjælpe Charlotte. 

Book tid med det samme

bubble