Vi tilbyder hjælp til vægttab, med kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Har du fået en genoptræningsplan?

Hinnerup Fysioterapi & Træning er specialiseret i genoptræning og behandling af smerter i knæ - hofte eller skulder.
Vores fysioterapeuter arbejder målrettet med planen for din genoptræning og du vil altid møde passionerede fysioterapeuter fra vores team.

Når man efter en operation på et offentligt eller privat sygehus modtager en genoptræningsplan er der frit valg ved godkendte klinikker. Her har vi siden denne ordnings start været ledende inden for ortopædkirurgisk genoptræning i Hinnerup. Genoptræning kan være efter indsættelse af nye led som f.eks næ og hofte. Der er også genoptræning efter alle former for skulderoperationer. Du vil også kunne modtage en genoptræningsplan med fokus på at styrke og bedre et område for at undgå en operation.

Vi har nogle af de mest rutinerede fysioterapeuter inden for genoptræning i vores team.
I vores træningsfaciliteter tilbyder vi individuel genoptræning og holdtræning med et bredt udvalg af niveauer og træningstidspunkter.

Hvis du ønsker din genoptræning hos os, får vi automatisk besked fra Favrskov Kommune, hvis du vælger os som behandlingssted.

Når ens genoptræningsforløb er ovre har man mulighed for at fortsætte sin vedligeholdende træning eller behandling på klinikken. Dette kan foregå både med og uden en henvisning fra egen læge. Se mere omkring vores priser her

Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig med din genoptræning.

bubble