Ferielukket hver lørdag i juli måned!

Stærk Bækkenbund

Formål

Formålet med “Stærk Bækkenbund” er at klæde dig bedst muligt på til selv at kunne varetage din bækkenbundstræning resten af livet. Forløbet er et “hjælp til selvhjælp” forløb, så det bliver dig der er i kontrol over din bækkenbund og ikke omvendt.
Forløbet varetages af vores uddannet gyn. obs. fysioterapeut Vibeke Mikkelsen, som har en dybdegående kendskab til bækkenbundens anatomi og funktion, og kan udføre indvendig undersøgelse og behandling af bækkenbunden.
For at du får det optimale udbytte af forløbet, anbefales det, at du får et bækkenbundstjek først, så træningen kan blive mest muligt målrettet dit personlige behov. Læs mere her.

Målgruppe

“Stærk Bækkenbund” er for dig, som ønsker at gøre en indsats for enten at komme af med eller forebygge bækkenbunds- og underlivsproblemer. Det kan f.eks. være dig med utætheder, nedsynkningsgener, nedsat fornemmelse af bækkenbunden eller lignende udfordringer.
Forløbet er for både mænd og kvinder, uanset alder - alle er velkomne.

Indhold og form

Forløbet består af 8x60 min træning, fordelt mellem information, opvarmning, styrke, bevægelse og afspænding. Vores fysioterapeut instruere i specifikke øvelser for at styrke bækkenbunden, med en blanding af siddende, stående og liggende øvelser, hvor vi gør brug af bl.a. elastikker, bolde og håndvægte. Forløbet skal hjælpe dig med at aktivere og styrke musklerne i bækkenbunden, således at du kan have den dagligdag som du ønsker. I løbet af forløbet vil der ligeledes blive rådgivet og vejledt i dagligdagens ergonomi, træning og udfordringer.

Bækkenbunden er i fokus under hele træningen, og øvelserne tilpasser vi til dit behov, så alle kan deltage uanset alder og træningsform. 

Praktisk og information

Påklædning: Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i samt sko eller strømpefødder. 

Tirsdage kl. 12.00-13.00.

Opstart tirsdag d. 30.04.2024.

Pris; 8x træning 1.299,-, der betales ved opstart.
Tilmelding er bindende, dvs. du betaler for hele forløbet (uanset om du kan deltage eller ej).
Hvis du vil have info om næste forløb og skrives på deltagerlisten, kan du kontakte receptionen, også hvis du har yderligere spørgsmål og tilmelding til det igangværende forløb her 

OBS holdet oprettes ved min. 4 deltagere

Holdet varetages af GynObs fysioterapeut Vibeke Mikkelsen

bubble