Inkontinenshold

Formål
Formålet med inkontinens holdet er, at bidrage til at du kan håndtere din inkontinens og de gener som kan følge med, reducere og/eller fuldstændig fjerne inkontinensen, give dig kendskab til bækkenbunden og redskaber som du kan bruge i dagligdagen. 

Holdet varetages af vores GynObs fysioterapeut Vibeke Mikkelsen, som har dybdegående kendskab til bækkenbundens anatomi og funktion, og kan udføre indvendig undersøgelse og behandling af bækkenbunden. 

Vores fysioterapeut instruerer i specifikke øvelser for at styrke bækkenbunden; herunder knibe- og bækkenbundsøvelser. Øvelserne kan hjælpe med at aktivere og styrke musklerne i bækkenbunden, hvilket kan forbedre inkontinens og andre relateret symptomer. Ydermere vil du få en masse information, som du kvil kunne bruge fremadrettet. 

Målgruppe
Dette er et hold for dig, som oplever problemer med at holde på vand- og eller afføring, det vi kalder inkontinens.

Holdet er både for mænd og kvinder, uanset alder.  

Indhold og form
Træningen består af 60 minutters træning i vores holdsal, fordelt mellem information, opvarmning, styrke, bevægelse og afspændning. Vi udfører træningen med en blanding af siddende, stående og liggende øvelser, hvor vi gør brug af bl.a. elastikker, bolde og håndvægte.

Bækkenbunden er i fokus under hele træningen, og øvelserne tilpasser vi til dit behov.

Hver træning vil vi starte ud med information og snak omkring inkontinens, hvilke udfordringer det kan give og hvordan vi kan håndtere dem. I løbet af træningen vl der ligeledes blive rådgivet og vejledt i dagligdagens ergonomi, træning og udfordringer.

Praktisk og information

Påklædning: Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i samt sko eller strømpefødder. 

Tirsdag og torsdag, opstart hver 4. uge.

- Tirsdage kl. 9.00 -10.00, næste opstart den 5. marts 2024

- Torsdage kl. 9.00 - 10.00, næste opstart den 4. april 2024

Pris: 8x holdtræning 1299,- der betales ved opstart. Tilmelding er bindende, dvs du betaler for hele forløbet (uanset om du kan deltage eller ej)

Tilmelder du dig holdet med opstart den 5. marts 2024 senest den 27. februar 2024 får du 10% rabat, dvs kr. 1169,- for 8x holddeltagelse og kr. 719,- for inkontinenstjek á 60 min varighed. Du kan også vælge vores pakkeløsning bestående af 8x holdtræning + inkontinenstjek for kr. 1650,-

OBS holdet oprettes ved min. 4 deltagere

For at du får det bedste forløb, som er skræddersyet til dig, opfordre vi til at du får lavet et inkontinenstjek à 60 min varighed til kr. 799,- hos vores gyn. obs. fysioterapeut som varetager holdtræningen. Inkontinens tjekket vil bestå af en god dialog omkring din historie og derefter vil fysioterapeuten med dit samtykke, undersøge og mærke på din bækkenbund indvendigt. Du er selvfølgelig også velkommen på holdet, uden at have fået et inkontinenstjek. 

Infomøde

På infomødet har du mulighed for at blive klogere på om holdet kunne være noget for dig, og få stillet de spørgsmål du måske brænder inde med ifht. problemer med at holde på vand og/eller afføring.

Hvornår: Tirsdag den 20.2.2024 kl. 09.30 - 10.30

Hvor: Pakhusvej 3, 1. sal, 8382 Hinnerup

Tilmelding til infomødet foregår på tlf. 86 98 54 35 eller ved at sende en mail til info@hinnerup-fys.dk.

Tilmelding senest den 15. februar 2024, vi byder på kaffe og morgenbrød. 

Holdet varetages af GynObs fysioterapeut Vibeke Mikkelsen

Efter endt forløb, har du mulighed for at fortæstte på vors hold "Stærk bækkenbund", hvor vi arbejder videre med de ting du har lært og brugt på inkontinens holdet. 

Kontakt receptionen for spørgsmål og tilmelding her 

bubble