Vi tilbyder kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Inkontinenshold

Formål
Formålet med inkontinens holdet er, at bidrage til at du kan håndtere din inkontinens og de gener som kan følge med, reducere og/eller fuldstændig fjerne inkontinensen, give dig kendskab til bækkenbunden og redskaber som du kan bruge i dagligdagen. 

Holdet varetages af vores GynObs fysioterapeut Vibeke Mikkelsen, som har dybdegående kendskab til bækkenbundens anatomi og funktion, og kan udføre indvendig undersøgelse og behandling af bækkenbunden. 

Vores fysioterapeut instruerer i specifikke øvelser for at styrke bækkenbunden; herunder knibe- og bækkenbundsøvelser. Øvelserne kan hjælpe med at aktivere og styrke musklerne i bækkenbunden, hvilket kan forbedre inkontinens og andre relateret symptomer. Ydermere vil du få en masse information, som du kvil kunne bruge fremadrettet. 

For at du får det optimale udbytte af forløbet, anbefales det, at du får et bækkenbundstjek først, så træningen kan blive mest muligt målrettet dit personlige behov. Læs mere her 

Målgruppe
Dette er et hold for dig, som oplever problemer med at holde på vand- og eller afføring, det vi kalder inkontinens.

Holdet er både for mænd og kvinder, uanset alder - alle er velkomne. 

Indhold og form

Forløbet består af 8x60 min træning, fordelt mellem information, opvarmning, styrke, bevægelse og afspænding. Vores fysioterapeut instruere i specifikke øvelser for at styrke bækkenbunden, med en blanding af siddende, stående og liggende øvelser, hvor vi gør brug af bl.a. elastikker, bolde og håndvægte. Forløbet skal hjælpe dig med at aktivere og styrke musklerne i bækkenbunden, således at du kan have den dagligdag som du ønsker. I løbet af forløbet vil der ligeledes blive rådgivet og vejledt i dagligdagens ergonomi, træning og udfordringer.
Bækkenbunden er i fokus under hele træningen, og øvelserne tilpasser vi til dit behov, så alle kan deltage uanset alder og træningsform.

Hver træning vil vi starte ud med information og snak omkring inkontinens, hvilke udfordringer det kan give og hvordan vi kan håndtere dem. I løbet af træningen vl der ligeledes blive rådgivet og vejledt i dagligdagens ergonomi, træning og udfordringer.

Praktisk og information

Påklædning: Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i samt sko eller strømpefødder. 

Torsdage kl. 09.00-10.00.

Opstart torsdag d. 02.05.2024.

Pris; 8x træning 1.299,-, der betales ved opstart.
Tilmelding er bindende, dvs. du betaler for hele forløbet (uanset om du kan deltage eller ej).

Hvis du vil have info om næste forløb og skrives på deltagerlisten, kan du kontakte receptionen, også hvis du har yderligere spørgsmål og tilmelding til det igangværende forløb her 

OBS holdet oprettes ved min. 4 deltagere

Holdet varetages af GynObs fysioterapeut Vibeke Mikkelsen

Efter endt forløb, har du mulighed for at fortsætte på vors hold "Stærk bækkenbund", hvor vi arbejder videre med de ting du har lært og brugt på inkontinens holdet. 

 

bubble