Vi er kun et opkald væk

Gravid hold

Hvem?

Træning for gravide med bækkensmerter, -gener eller den gravide, der gerne vil forbygge gener. Der er ingen krav til hvor langt du er i graviditeten eller om du har smerter eller ej.

Hvorfor?

Formålet med Gravid holdet er, at afhjælpe og/eller forhindre smerter og gener hos den enkelte deltager, og give inspiration til bevægelse og øvelser i dagligdagen. At guide den gravide til trygt at kunne være aktiv igennem hele graviditeten, og bliver klogere på vigtigheden af en god kontakt til bækkenbunden før, under og efter fødsel.

Hvad?

Træningen bliver en blanding af siddende, stående, liggende øvelser med fokus på bevægelse, styrke og afspænding. Den gravide krop er omdrejningspunktet, med de udfordringer der kan følge med, herunder bækken og bækkenbund. Der vil blive brugt stor pilates bold og elastikker under træningen, og der er puder og tæpper til at understøtte mave og bækken i den liggende stilling. Undervejs i træningen yders der råd og vejledning til dagligdagens ergonomi, træning og udfordringer. Træningen er individuelt tilpasset.

Hvornår?

   
Mandag 13.00 - 14.00

Du skal selv medbringe en måtte, og så er der en ekstra måtte her på stedet, så underlaget bliver lidt blødere at ligge på. 


Fysioterapeut Irene er uddannet GynObs fysioterapeut, har du graviditeter bag sig, og flere års erfaring med træning og behandling af gravide. Så du kan trygt deltage på holdet, ligegyldigt hvilke udfordringer du har, eller hvor langt du er i din graviditet.

bubble