Vi tilbyder kostvejledning på klinikken fra den 1. august!

Efterfødselstræning på hold

Læs også om EFTERFØDSELSTJEK lige her

Efterfødselsholdet er til dig der vil genoptræne kroppen efter graviditet og fødsel, både for dig der har født vaginalt og ved kejsersnit. På holdet undervises du af Irene som er Gyn. Obs. Fysioterapeut. Det betyder, at hun er specialuddannet indenfor urologi, gynækologi og obstetrik. Dermed har hun dybdegående kendskab til bækkenbundens anatomi og funktion, og kan udføre indvendig undersøgelse og behandling af bækkenbunden.

Baby er velkommen. 

Du er velkommen på holdet uanset om du har haft smerter og gener under graviditeten eller ej. Formålet er at guide morkroppen til trygt at kunne være aktiv igen, samt at give inspiration til bevægelse og øvelser i dagligdagen. Du bliver klogere på vigtigheden af en god kontakt til bækkenbunden generelt og især efter graviditet og fødsel.

Du kan deltage fra du føler dig klar, om det er 4 , 8 eller 12 uger efter fødsel. Det kan være en fordel at booke en tid hos Irene til et efterfødselstjek inden opstart, især hvis du har haft eller har gener og smerter i relation til bækken, bækkenbund, inkontinens, haleben eller underliv.  

Indhold og form

50 min træning fordelt mellem opvarmning, styrke, bevægelse og afslutning.
Træningen bliver en blanding af siddende, stående, liggende øvelser med fokus på bevægelse, puls, styrke og afspænding. Morkroppen er omdrejningspunktet, med de udfordringer der kan følge med. Der trænes med middel intensitet 3x10-15 gentagelser, og vi kommer omkring både bækken og bækkenbund samt ben, skuldre og arme. Der vil blive brugt stor pilates bold, elastikker, håndvægte under træningen. Undervejs i træningen yders der råd og vejledning til dagligdagens ergonomi, træning og udfordringer. Træningen er individuelt tilpasset. 

Praktisk

14 ugers forløb med: 

  • 8 x holdtræning, onsdage kl. 9.00 - 10.00 med opstart den 3. april
  • Træningsvideoer til træning hjemme i stuen
  • Fri adgang til klinikkens træningscenter i hele perioden

✔ Struktur:

  1. Fire ugers holdtræning (uge 14-17) 
  2. Seks ugers selvtræning i træningscenteret (med forberedende vejledning af Irene), samt træningsvideoertil træning hjemme i stuen (uge 18-23)
  3. Fire ugers holdtræning (uge 24-27)

PRIS: kr. 1699,- for hele forløbet (3 ½ måneds træning) - betales ved opstart

4 ugers forløb med: 

  • 4 x holdtræning, torsdage kl. 11.00 - 12.00 med opstart den 13. juni
  • Træningsvideoer til træning hjemme i stuen
  • Fri adgang til klinikkens træningscenter i hele perioden

PRIS: kr. 899,- for hele forløbet - betales ved opstart

Baby er velkommen

Påklædning: Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i samt indesko eller strømpefødder.

Der er måtter at ligge på i holdsalen, hvor træningen foregår. Der er mulighed for at benytte cykel, crosstrainer eller løbe/gåbånd inden træningen.

Kontakt receptionen for spørgsmål og tilmelding her 

HUSK du kan også booke tid til et efterfødselstjek her

Se holdoversigt her

bubble