Receptionen/telefonsvarer

Efterfødselstræning på hold

NYT HOLD med opstart 13. September læs nederst om praktisk information

Læs også om EFTERFØDSELSTJEK lige her

Efterfødselsholdet er til dig der vil genoptræne kroppen efter graviditet og fødsel, både for dig der har født vaginalt og ved kejsersnit. På holdet undervises du af Irene som er Gyn. Obs. Fysioterapeut. Det betyder, at hun er specialuddannet indenfor urologi, gynækologi og obstetrik. Dermed har hun dybdegående kendskab til bækkenbundens anatomi og funktion, og kan udføre indvendig undersøgelse og behandling af bækkenbunden.

Du er velkommen på holdet uanset om du har haft smerter og gener under graviditeten eller ej. Formålet er at guide morkroppen til trygt at kunne være aktiv igen, samt at give inspiration til bevægelse og øvelser i dagligdagen. Du bliver klogere på vigtigheden af en god kontakt til bækkenbunden generelt og især efter graviditet og fødsel.

Du kan deltage fra du føler dig klar, om det er 4 , 8 eller 12 uger efter fødsel. Det kan være en fordel at booke en tid hos Irene til et efterfødselstjek inden opstart, især hvis du har haft eller har gener og smerter i relation til bækken, bækkenbund, inkontinens, haleben eller underliv.  

Indhold og form

50 min træning fordelt mellem opvarmning, styrke, bevægelse og afslutning.
Træningen bliver en blanding af siddende, stående, liggende øvelser med fokus på bevægelse, puls, styrke og afspænding. Morkroppen er omdrejningspunktet, med de udfordringer der kan følge med. Der trænes med middel intensitet 3x10-15 gentagelser, og vi kommer omkring både bækken og bækkenbund samt ben, skuldre og arme. Der vil blive brugt stor pilates bold, elastikker, håndvægte under træningen. Undervejs i træningen yders der råd og vejledning til dagligdagens ergonomi, træning og udfordringer. Træningen er individuelt tilpasset. 

Praktisk

8 Onsdage, kl. 9.00 -10.00, med opstart den 13. September (ferie uge 42)

Baby er velkommen

Pris: 1299 kr. - betales ved opstart. 

Påklædning: Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i samt indesko eller strømpefødder.

Der er måtter at ligge på i holdsalen, hvor træningen foregår. Der er mulighed for at benytte cykel, crosstrainer eller løbe/gåbånd inden træningen.

Kontakt receptionen for spørgsmål og tilmelding her 

Se holdoversigt her

bubble