Rune Gosmer

27. november 2020

Interesseområder

Jeg er husets Kliniske Ekspert i Fysioterapi. Gennem efteruddannelse og 10 års erfaring i klinisk praksis har jeg specialiseret mig i komplekse og kroniske smerteproblematikker. Mine kompetencer dækker bredt, men jeg interesserer mig særligt for behandling af ryg, nakke og skuldre, herunder undersøgelse, diagnosticering og behandling af muskler, nerver og bindevæv. 

Hos mig er der afsat god tid til samtale, grundig undersøgelse og tests. Dette danner rammen for behandlingsforløbet, da den individuelle tilpasning er afgørende for komplekse smerteproblematikker. Jeg kan klæde dig på med viden om smerte, din skade eller diagnose så du får bedre forståelse for din smerteproblematik hvis du ønsker det.

I behandlingen anvender jeg ofte mobiliserings-, manipulations- og massageteknikker, samt guider dig i øvelser der kan udvide din bevægelsesfrihed og teknikker der aflaster, evt. suppleret med redskaber og hjælpemidler. Desuden anvender jeg akupunktur til afspænding og smertelindring efter ønske og relevans for dig. Du er altid velkommen til at sende mig en mail eller ringe hvis du har spørgsmål.

Mail: Rune@hinnerup-fys.dk

Hvis du vil booke en tid hos mig - er jeg som regel på klinikken mandag formiddag, hele onsdag og torsdag eftermiddag. For booking bedes du ringe til klinikken på telefon 86 98 54 35 til vores sekretær, eller skrive en mail til lotte@hinnerup-fys.dk