Lotte Stabel Henriksen

27. januar 2023

Jeg har haft en karriere indenfor svømmehals branchen i 27 år, hvor jeg de sidste 23 år har været ansat hos Hinnerupbadet, som "blæksprutte". Mine arbejdsopgaver var primært undervisning, og servicering af vores kunder i cafeen og via telefonen. De senere år, har jeg fået flere administrative opgaver, som jeg har fået en voksende interesse for. 

Derfor tøvede jeg ikke da klinikken søgte en ny receptionist/sekretær pr. 1. november 2022, hvor jeg har mulighed for at dygtiggøre mig endnu mere med de administrative opgaver. 

Jeg elsker kontakten med mennesker hver dag, ligesom jeg har haft i svømmehallen, og møder alle med et smil. Min fornemmeste opgave er, at alle føler sig godt behandlet og godt tilpas hos os. Du finder mig til dagligt i receptionen og på telefonen, udover det er jeg instruktør på vores bassinhold sammen med Rune Gosmer. 

I maj måned 2024 blev jeg uddannet "Kostvejleder - med speciale i varigt vægttab" hos HDAcademy (Henrik Duer - træningsfysiolog, cand.scient. idræt (humanfysiologisk overbygning) i København). Fra den 1. august 2024, vil I finde mig på fuld tid i klinikken, hvor udover stadig at have sekretær funktion, også vil hjælpe vores klienter med vores kost- og træningsforløb. 

Mit speciale som kostvejleder, er et varigt vægttab. Så jeg vil have fokus på, ikke kun nogle gode resultater, men også hvordan man med gode råd og vejledning, kan få de dårlige vaner til livs, og holde vægttabet og en sundere livsstil. 

Mail:

lotte@hinnerup-fys.dk