Vi er IKKE lukket ned!

Vi er kun et opkald væk

Sidste nyt omkring Covid-19

Herunder kan du finde svar på mest almindelige spørgsmål du har, angående din træning eller behandling hos os, og hvad dine muligheder er i disse tider. Vi holder os løbende opdateret omkring sundhedsstyrelsens anbefalinger og giver besked, hvis vi ændrer tiltag.

KAN JEG TRÆNE?

Nej. Som et led i anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen, om at mindske spredning af Covid-19, er vi nødsaget til at lukke for al træning til og med 1. august 2020. Som en del af din behandling er det dog muligt at få instruktion og træningsvejledning af din fysioterapeut.

HVAD MED HOLDTRÆNING?

Som del af al vanlig aktivitet er der også åbnet for holdtræning. Vi overholder fortsat de smittereducerende tiltag, som, for vores vedkommende er maksimalt 7 personer på et hold inkl. behandler, 2 meter mellem deltagerne, god udluftning og høj hygiejne. Selvom den generelle anbefaling for afstand i det offentlige rum er sænket til 1 meter, er anbefalingen om en afstand på minimum 2 meter fortsat gældende hos personer i øget risiko og ved aktiviteter med kraftig udånding, fx. ved fysisk anstrengelse.

KAN JEG FÅ BEHANDLING?

Klinikkerne har fået lov til at åbne op for al vanlig aktivitet, såfremt smittereducerende tiltag overholdes. Det er ikke muligt at booke tider online, men du kan ringe til klinikken fra klokken 08 - 12, hvor Lani vil hjælpe dig videre. Den enkelte fysioterapeut vil desuden løbende kontakte patienter, for at afdække deres behovet for behandling. Vi interesserer os nemlig for, at du kommer godt igennem krisen.

Du har desuden mulighed for at booke en telekonsultation ved en af vores fysioterapeuter. Her kan du, via en telefonsamtale, få råd og vejledning ift. selvbehandling og træning. For at booke en telekonsultation, skal du ringe til klinikken mellem 08 - 10, hvor du vil kunne booke en telekonsultation i tidsrummet 09 – 12. Efterfølgende vil en af vores fysioterapeuter ringe dig op.

HVAD KOSTER EN TELEKONSULTATION?

Vi følger taksterne fra sygesikringen, som er sat til 250 kr. for en telekonsultation. Har du en henvisning fra din læge koster det dig 151,75 kr. Er du vederlagsfri, får du dækket det fulde beløb. Vær opmærksom på at der vil forekomme små prisstigninger, som følge af sygesikringens bestemmelser pr. 1. april.

KAN JEG FÅ MASSAGE?

Nej. For at nedsætte smitterisikoen, har vi valgt at aflyse alle massagetider ved vores fysioterapeutstuderende. Vi satser dog på at komme hurtigt i gang igen, så snart dette bliver muligt.

Book tid med det samme

bubble