LUKKET for træning, ÅBENT for kritisk behandling. Læs her

Vi er kun et opkald væk

Sidste nyt omkring Covid-19

Herunder kan du finde svar på mest almindelige spørgsmål du har, angående din træning eller behandling hos os, og hvad dine muligheder er i disse tider. Vi holder os løbende opdateret omkring sundhedsstyrelsens anbefalinger og giver besked, hvis vi ændrer tiltag.

KAN JEG TRÆNE?

Nej. Som et led i anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen, om at mindske spredning af Covid-19, har vi valgt at lukke for al træning til og med 13. april 2020. Dette gælder også for holdtræning.

KAN JEG FÅ BEHANDLING?

Sundhedsstyrelsen har anbefalet at ”al ikke kritisk behandling” indstilles, hvorfor det fortsat er muligt at få behandling, hvis dette er kritisk for dig som patient. Den enkelte fysioterapeut vil løbende kontakte dem der evt. vurderes kritiske, for at afdække behovet for behandling. Vi interesserer os nemlig for, at du kommer godt igennem krisen. Er du i tvivl, om du hører under ovenstående, har du mulighed for at ringe til klinikken fra klokken 08 - 10, hvor Lani vil hjælpe dig videre.

Har du brug for hjælp til specifikke problemstillinger, kan du booke en telekonsultation ved en af vores fysioterapeuter. Her kan du, via en telefonsamtale, få råd og vejledning ift. selvbehandling og træning. For at booke en telekonsultation, skal du ringe til klinikken mellem 08 - 10, hvor du vil kunne booke en telekonsultation i tidsrummet 09 – 12. Efterfølgende vil en af vores fysioterapeuter ringe dig op.

HVAD KOSTER EN TELEKONSULTATION?

Vi følger taksterne fra sygesikringen, som er sat til 250 kr. for en telekonsultation. Har du en henvisning fra din læge koster det dig 151,75 kr. Er du vederlagsfri, får du dækket det fulde beløb. Vær opmærksom på at der vil forekomme små prisstigninger, som følge af sygesikringens bestemmelser pr. 1. april.

KAN JEG FÅ MASSAGE?

Nej. For at nedsætte smitterisikoen, har vi valgt at aflyse alle massagetider ved vores fysioterapeutstuderende. Vi satser dog på at komme hurtigt i gang igen, så snart dette bliver muligt.

Book tid med det samme

bubblemedia