Receptionen/telefonsvarer

Vi er kun et opkald væk

86 98 54 35

Mindfulness

Kom til Mindfulness Tirsdage og/eller Torsdage, begge dage kl.14-15.

Til Mindfulness bliver du guidet ind i dyb ro og afslapning, som hjælper kroppen til at regenerere. På holdet ligger du godt og behageligt, imens du guides i en lang mindfulnessmeditation eller flere korte som glider så let at du næsten ikke opdager skiftet.

Alle kan være med, du får en gratis prøvesession og du kan “droppe ind” løbende som det passer dig eller sikre dig en fast plads på holdene via mail til Lotte på lotte@hinnerup-fys.dk.

Din hjerne har brug for hvile, for at den kan regenerere, akkurat ligesom dine muskler har brug for hvile for at kunne opbygges og blive stærkere efter træning.

Holdet kan, med fordel, kombineres med Afspænding - Mindfulness med kroppen forrest om torsdagen lige før Mindfulness eller suppleres med Afpænding i Naturen om onsdagen.

- "Som kronisk smertepatient er det et frirum at deltage på mindfulness holdet. Jeg oplever mere ro, livsglæde og smertelindring. Ditte tager ejerskab over rummet, og jeg kan derfor koncentrer mig om mig selv uden krav eller forventninger fra omverdenen. Guidningerne giver mig ro i nervesystemet. For mig er det at deltage på mindfulness holdet hos Ditte, en bevidst selvkærlig handling som Ditte varetager yderst kompetent."

Forskningen viser at Mindfulness:

• Reducerer langvarige og kroniske smerter
• Mindsker stress og angst
• Øger livsglæde og velvære
• Forbedrer hukommelse og koncentration
• Mindsker depression
• Styrker selvværd og selvtillid
• Mindsker søvnbesvær
• Beroliger nervesystemet

Prøv en Mindfulnessmeditation af Ditte Pode hjemme i stuen. Fokuseret opmærksomhed, Bodyscan 60 min.), klik her. Visualisering, Giv slip (60 min.), klik her. Kærlig Venlig opmærksomhed, Vågner i natten (25 min), klik her

Din underviser, Ditte, er klinikkens Specialkonsulent, Cand. Mag. Specialiseret i Smerte og Indlæring fra Aarhus Universitet og Certificeret Mentor i Mindfulness. Hun har mange års erfaring i at undervise og guide kroppen ind i dyb ro og afspænding. Ditte tilbyder også individuel vejledning, så hun kan hjælpe dig med viden og praksis, samt få tilrettelagt dit helt eget program. Læs mere om individuel vejledning i mindfulness her. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Ditte pr. mail ditte@hinnerup-fys.dk 

Tilmelding

Tilmelding hos Lotte på lotte@hinnerup-fys.dk

Praktisk & Priser

Der er måtter, tæpper og puder til hver holddeltager. Desuden har vi forskellige redskaber der kan støtte og aflaste. Sørg for at medbringe vand og at tage behageligt og løstsiddende tøj på. Det vigtigste er at du gør dig det så behageligt som muligt.

Der er ikke tilskud Mindfulness, men du kan tilmelde dig en GRATIS prøvegang.

Derefter kan du tilmelde dig en holdtræning af gangen til 150kr. pr. holdtræning ELLER købe et 10-turs klippekort så du KUN betaler 112,50 kr. pr. holdtræning. Klippekortet kan OGSÅ bruges til både Afspænding i holdsalen og  Udendørs Afspænding i Naturen.

Mindfulness, Indendørs afspænding og Udendørs afspænding Pris
1 holdtræning af 60 min.  150,-
10-turs klippekort (25% rabat fratrukket) 1125,-

 

 

bubble