Nyt om træning og behandling under Corona. Læs her

8. juni 2020

Behandling

Vi må fortsat genoptage al vanlig aktivitet, såfremt smittereducerende tiltag overholdes. Dvs. at vi nu kan hjælpe alle dem der har haft vanlig gang på stedet, både individuelt og på hold. Ved online booking er din tid først gældende når du har modtaget en bekræftelse. Du kan selvfølgelig altid booke en tid ved at ringe til klinikken fra klokken 8 - 12 og 13 - 18, hvor vores sekretær vil hjælpe dig videre.
 
Du har desuden mulighed for at booke en telekonsultation ved en af vores fysioterapeuter. Her kan du, via en telefonsamtale, få råd og vejledning ift. selvbehandling og træning. Ring ind og fortæl os hvad du har behov for. Efterfølgende vil en af vores fysioterapeuter ringe dig op.

Træning

Træningscenteret er åbent som vanligt. Dog er der visse regler og forbehold der skal overholdes:

  • Vask hænder og sprit af
  • Vis hensyn og hold afstand fra andre i centeret
  • Host og nys i ærmet
  • Benyt flaskerne med sprit, til at desinficere maskiner og redskaber før og efter brug
  • Mød op omklædt og tag bad derhjemme
  • Medbring egen drikkedunk, gerne fyldt op hjemmefra
  • Ved tegn på sygdom bedes du blive hjemme
  • Vær opmærksom og overhold skiltningen i centeret.
Følg med her, på facebook eller instagram, hvor vi holder jer opdateret.

Holdtræning

Holdtræning kører igen, så længe de smittereducerende tiltag overholdes. For vores vedkommende betyder det maksimalt 7 personer på et hold inkl. behandler, 2 meter mellem deltagerne, god udluftning og høj hygiejne. Selvom den generelle anbefaling for afstand i det offentlige rum er sænket til 1 meter, er anbefalingen om en afstand på minimum 2 meter fortsat gældende hos personer i øget risiko og ved aktiviteter med kraftig udånding, fx. ved fysisk anstrengelse.

Massage

Massage kører som vanligt. Du kan booke hhv. 24 min. eller 40 min. ved vores fysioterapeutstuderende Mette og Emilie, hver mandag og onsdag fra 17.00 - 20.00.


Har du brug for hjælp?
Har du spørgsmål, eller brug for behandling, så ring ind. Din fysioterapeut sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige behandling til din problemstilling.
 
Hold dig også opdateret på Instagram og på facebook. Kontakt os på mail eller messenger hvis du har spørgsmål.