Om os

Hos Hinnerup Fysioterapi er vores mål at praktisere seriøs og moderne fysioterapi, der byder på kompetent undersøgelse, behandling, vejledning og genoptræning. Vi arbejder ud fra værdien om at fremme et fysisk aktivt liv, hvor kroppen og bevidstgørelsen om, hvad der tjener kroppen bedst, er i centrum. Vi er 6 fysioterapeuter, der alle kan hjælpe dig videre. Udover vores grunduddannelse, har alle videreuddannet sig indenfor deres felt. Du kan møde medarbejderne her.

Efter et behandlingsforløb er der ofte brug for genoptræning, og derfor har vi et træningscenter tilknyttet klinikken. Her står instruktører og en personlig træner til rådighed, så du får bedst muligt udbytte af din træning. Træningscenteret er åbent for alle, der ønsker velvære ved at træne og styrke kroppen. Se hvad træningscentret tilbyder her.

Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at du får tilskud til behandlingen, hvis du har en henvisning fra lægen eller sygehuset. Du er dog også velkommen uden henvisning.

 

Om klinikken

Hinnerup Fysioterapi & Træning er en moderne forebyggelses- og behandlingsklinik med tilhørende træningscenter og holdsal. Vi råder over ca. 500 m2. lyse lokaler beliggende i Vibecenteret, med gode bus- og togforbindelser tæt på, og gode parkeringsmuligheder overfor Kiwi. Klinikken er ejet af fysioterapeut Peter Lehn, og har ligget i Hinnerup i 24 år.
Du kan finde os her!

 Om os

Åbningstider
Fysioterapien
Mandag - torsdag7.15-18.00
Fredag7.15 -15.00

Træningscentret
Mandag til torsdag7.15-21.00
Fredag7.15-18.00
Lør, søn, helligdage8.00-13.00
Lørdage i Juli månedLUKKET

Tlf. 86 98 54 35
[ Udviklet af More in Mind ]