Løbeskader

 

Er du løber og har været uheldig at få en skade (herunder hælspore, svangsenebetændelse, achillesenebetændelse, skinnebensbetændelse, løberknæ, springerknæ, fiberskade, menisk- og bruskskade el. lign.), kan det være en god ide at få lavet en løbestilsanalyse. Der kan være forskellige årsager til, at du har fået en løbeskade, og ofte findes årsagen et andet sted, end der hvor skaden er opstået. Fx skyldes knæsmerter ofte en uhensigtsmæssig fodafvikling eller nedsat bevægelighed i hofte, bækken eller lænd. Derfor er det vigtigt at undersøge, hvordan du bruger hele kroppen under løb, når du har fået en skade.

Løbestilsanalyse

Ved løbestilsanalyse bliver hele kroppen filmet fra flere forskellige vinkler, mens du løber på løbebånd. På den måde skabes et meget præcist billede af din løbestil og det vil derfor være meget lettere at finde årsagen til din løbeskade. Efter løbestilsanalysen vil du blive undersøgt, så årsagen til din løbeskade klarlægges.

Når årsagen til din løbeskade er fundet, vil fysioterapeuten lave en plan for, hvordan du hurtigst muligt bliver skadesfri igen. Behandling af skaden kan bestå af korrektion af løbestil, træning, indlægssåler eller behandling (herunder Shockwave, akupunktur, mobilisering, manipulation og/eller bløddelsbehandling).

Løbestilsanalysen bliver fortaget af Bjørn, som har stor erfaring med behandling af løbeskader. Bjørn løber selv og deltager i konkurrencer på alle distancer mellem 5km og Marathon.

Du vil have også have gavn af løbestilsanalyse, hvis du vil have råd om optimering af løbestil for at nedsætte skadesrisiko og bedre løbeøkonomi.

Forløbet er som udgangspunkt intensivt, fordi vi gerne vil have dig hurtigt på banen igen. 

 

Indgår løbestilsanalysen som en del af dit behandlingsforløb er der et tillæg på 150kr.Åbningstider
Fysioterapien
Mandag - torsdag7.15-18.00
Fredag7.15 -15.00

Træningscentret
Mandag til torsdag7.15-21.00
Fredag7.15-18.00
Lør, søn, helligdage8.00-13.00
Lørdage i Juli månedLUKKET

Tlf. 86 98 54 35
[ Udviklet af More in Mind ]