Behandling

Fysioterapi omfatter undersøgelse, diagnosticering og behandling af bevægeapparatet, med det formål at udvikle, vedligeholde og genopbygge kroppens funktionsniveau, samt behandle og forebygge sygdomme eller lidelser i kroppen. Smertelindring- og håndtering er ligeledes en stor del af den fysioterapeutiske behandling. Fysioterapi retter sig især mod de dele af kroppen vi benytter, når vi bevæger os, som muskler, led, nervesystem og kredsløb.

 

Alle fysioterapeuter arbejder ud fra den Fysioterapeutiske Arbejdsproces, som indeholder:

-       Undersøgelse, analyse, vurdering og diagnosticering

-       Udarbejdelse af målsætning for behandling

-       Anvendelse og evaluering af behandlingsmetoder via test og dokumentation

-       Udarbejdelse af selvtræningsprogram til brug under og efter behandling

-       Rådgivning og vejledning i/om, hvordan man opretholder det opnåede funktionsniveau

-       Sikring af kontinuitet i rehabiliteringen, f.eks. gennem udarbejdelse af genoptræningsplan.

 

På klinikken lægger vi særlig vægt på, at give dig en grundig undersøgelse, så vi sikrer os, at der er kvalitet i behandlingen. Alle fysioterapeuter på klinikken har efteruddannelser og kurser, udover grunduddannelsen, som autoriserede fysioterapeuter. De behandlingsmetoder, vi benytter os af, er baseret på den nyeste viden på området. Vi forsøger herigennem at være højt fagligt kvalificerede, for at kunne yde vores kunder den bedst mulige hjælp og behandling.

Her kan du læse mere om vores behandlingsmetoder og områder.

 

Træning som behandling

Træning er en væsentlig del af fysioterapi. Efter en skade, operation, eller anden problematik, er det vigtigt, at det omhandlende væv bliver stærkt igen. Her er træningen en vigtig del af det, at komme tilbage til sit normale funktionsniveau. Den enkelte fysioterapeut vurderer, om du har brug for øvelser til hjemmetræning, eller om du vil have mere ud af, at træne i træningscenteret. Vi sørger altid for at du kommer godt i gang, får en god introduktion til træningen og den opfølgning du har behov for.Åbningstider
Fysioterapien
Mandag - torsdag7.15-18.00
Fredag7.15 -15.00

Træningscentret
Mandag til torsdag7.15-21.00
Fredag7.15-18.00
Lør, søn, helligdage8.00-13.00
Lørdage i Juli månedLUKKET

Tlf. 86 98 54 35
[ Udviklet af More in Mind ]